Редактор: e-mail: Кадър бТВЗасега Пирогов не изнемогва. През последния ден имахме приети 319 души с

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВЗасега Пирогов не изнемогва. През последния ден имахме приети 319 души с
Коментари Харесай

Проф. Балтов: В Пирогов излекувахме 40-дневно бебе с коронавирус

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Засега " Пирогов " не изнемогва. През последния ден имахме признати 319 души с коронавирусна зараза, знаете, че сме увеличили с 50 процента леглата особено за коронавирус. Но никой не може да каже какво ще се случи, в случай че случаите продължават да нарастват. Преди седмици имахме признато 40-дневно бебе с коронавирус и го излекувахме. Хората не би трябвало да чакат до последно, да се лекуват у дома и в случай че не им мине, тогава да идват при нас. Когато един човек усети, че не е добре, да пристигна в болница да го прегледа доктор и да си направи PCR тест, защото бързият антигенен не постоянно дава точни резултати.

Това сподели проф. Асен Балтов, началник на " Пирогов ", в " Тази заран " по бТВ.

Причините за увеличаване на броя на инфектираните с коронавирус са разхлабването на ограниченията и нвахлуването на английската трансформация на короновируса, която се предава по-лесно и за жалост, протича по-тежко при по-младите. Говоря за хората сред 20 и 50-годишна възраст. Те по-лесно циркулират и поддържат връзка повече между тях, сподели още проф. Асен Балтов.

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР